torstai 19. huhtikuuta 2012

quatrième

Mitä tarkoittaa säästäminen? Galna Dagarit on taas käynnissä, ja miultahan luonnollisesti meni sinne rahaa - tai no, melkein. Tuli kipaistua nimittäin samalla reissulla Anttilassa, jonne upposi toinen puolisko rahakuilusta. Ja huomenna olisi taas asiaa Stockmannille, kun halajan paria juttua lisää. Raha sen kuin polttaa käsissä. Himoitsin ja harkitsin lähes tunnin ajan, että olisin ollut fiksu ja sijoittanut +70e (kyllä, kuulitte hinnan aivan oikein) kymmeneen Finnkinon sarjalippuun. Sillä olisi kuitattu mukavasti tämän vuoden leffassa käynnin riemuja, mutta päätin sitten, että ei niin ei. Ostin ennemmin valkoisen mekon. Toki sillä olisi säästänyt ihan ketun hitosti, kun tosiaan se peruslippu maksaa 12-13 euroa, ja kymmenen sarjassa tuolla hinnalla se olisi vain 7,40e per lippu. Nooooooooooh. Ilman elokuva- ja tv-sarjojen maailmaa ei silti jääty. Kävin tosiaan Anttilassa, ja bongasin 13 eurolla How I met your motherin kakkostuottaria. Sehän tietysti tarttui mukaan. HIMYM on loistava sitcom, ja jos tykkää esim. frendeistä, niin suosittelen tsekkaamaan! Yhtä hyvää huumoria siinä ei miusta ole kuin frendeissä, jotka on mun sarjahyllyn kulmakiviä, mutta on tää sarja aika legen - wait for it - dary.
Ai niin, ja tuli sitten käytyä leffassa - taas. Viime lauantaina tsekkasin suomalaistuotannollisen Iron Skyn (koska pappa betalar!) ja keskiviikkona kulutusjuhlan jälkeen suunnattiin katsomaan Nälkäpeli (enhän toki ole nyt nähnyt sen kuin kolme kertaa - nooooooooh, superpäivä, niin mitäs pienistä!) Huomenna saapuisi ensi-iltaan se ah niin odotettu We need to talk about Kevin. En nyt tähtää ensi-iltaan (koska hups, rahat), mutta seuraava tili tulee viikon kuluttua (; ehkä seuraavana superpäivänä... Tosin seuraavasta tilistä saanen miinustaa jo kakskymppiä, koska aion tilata viiiiimein hitRECordsilta paidan. hitRECords on tosiaan näyttelijä Joseph Gordon-Levittin siipien alla toimivaa bisnestä, jossa eri taiteen aloista kiinnostuneet yhdistävät voimiansa ja luovat milloin mitäkin. Tuotot jaetaan 50% yhtiölle ja 50% taitelijoiden kesken. Suhteellisen underground meininkiä, mutta suosittelen tutustumaan! Täältä sivuille ja täältä tuotekauppaan!
Rahat upposivat myös kaikkien fanien paheeseen, eli fanikrääsään. Tuli pyydettyä armaan Tanjan kautta, joka toimii Saksassa au pairina, että toisi mulle tullin kautta vähän THG-krääsää. Lupasin itselleni, että en sorru tähän, mutta piankos listallani oli pari lehteä, kirjanmerkki ja muistikirja. Mua ei oikeesti saisi päästä valloilleen! Sinne upposi noin kakskymppiä (joka tosin ei ole hinta eikä mikään tosta roinamäärästä). Olen mahdoton.
See ya next time will ya (ja ruuvit putoilee paikoiltaan, maailma on epätäydellinen paikka)

1 kommentti:

  1. JOEY DOESN'T SHARE FOOOOOOD

    (en voinut vastustaa asiaanliittymätöntä kommentointia)

    VastaaPoista