perjantai 20. tammikuuta 2012

deuxième

Kerrankin voin sanoa kirjoituksessani, että oli tuottelias päivä. Melkein koko nettisivu on nyt Taitaja-kisaa varten koodattu, eli opettaja voi lakata niskaan hengittämisen ja antaa olla. Lopputulos miellytti omaa silmää ihan mukavasti, vaikkei vastannut alkuperäistä suunnitelmaa. Tällä aikataululla pidän sitä kuitenkin saavutuksena. Sen lisäksi viimeistelin pari lukua kirjaa varten ja vaihdoin lakanat sänkyyn. Yksinkertaisia arkiaskareita, mutta niitähän se elämä on täynnä.

Visitoin myös huoneen parvirakenteen, jonka kissa on lähinnä ottanut haltuunsa. Täytyy sanoa, että en ole koskaan järkyttynyt yhtä paljon. Enkä muuten ole koskaan ennen tuntenut yhtä palavaa tarvetta ruveta siivoamaan ja sisustamaan. Tässä sitä ollaan. Huomenna koko parvi saakin siis häädön nyrkin kokoisista pölypalloista ja kissankarvoista - herran jumala sain allergisen reaktion siellä käytyä. Suihku ja joululahjasuihkugeelien testaus oli pakollinen sen mission jälkeen.

piirrät maahan ensimmäisen viivan
minä luettelen kirjaimet
talon takana nojaamme kivijalkaan
katsomme taivaalle
toivomme ukonilmaaTaitaja-kisoista vielä sen verran, että en malta odottaa. Tulee varmasti upeaa lähteä kukonlaulun aikaan ajamaan samaisen opettajan kanssa Helsinkiä kohti. Mukava pikku roadtrip siis luvassa. Onneksi Eetu lähtee mukaan, muuten voisi äkillinen influenssa iskeä. SMG on toiminut taas mukavana inspiraatiomusiikkina tämän projektin parissa, ja onneksi se on ohi. En jaksaisi enää yhtään HTML koodia HTML koodin perään, CSS:ää tai PHP:ta. Se oli nyt tässä, kiitti riitti.

Loppuilta menee Ugly Bettyn ja suklaasoijajuoman parissa. Sainpa tänään Burberryn takin (westbury), ja täytyy sanoa, että ihana on. Ja Burberrystä puheen ollen, eikö olekin hemmetin suloinen kuva Eddie Redmaynesta?Kai jotkut vaan on syntyneet täydellisinä, eikös? Loppuun vielä Florence + the Machinea, joka on myös Eddien tavoin rakastettava;- Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti